modern interior design

Creating Style

Wat is TV in a Card

 

Wie we zijn

Het idee van TV in a Card is ontstaan in 2009 op een luie, zonnige middag op het Marina strand van Dubai tijdens een gesprek na de opnames van een video voor Xerox. Xerox -een bedrijf met een grote geschiedenis op het gebied van innovatie- en Dubai -de stad waar alles mogelijk is- waren de juiste combinatie om op het idee van een videobrochure te komen. TV in a Card is ontstaan door het idee van een gepersonaliseerde videoboodschap. Geen video op een dvd of op internet, maar in een kaart. Het publiek hoeft alleen de kaart te openen en iedereen ziet uw boodschap.

Na veel reizen en onderzoek is in 2010 TV in a Card geboren. Sindsdien heeft TV in a Card, zonder marketing en reclame maar enkel met persbelangstelling, de aandacht getrokken van een aantal topmerken in de wereld zoals: Accenture, Bentley, Kia, Flickr, ITV, Just Cavalli, HP, Pfizer, Intercontinental Hotels , Selfridges – en natuurlijk Xerox.

Met behulp van de nieuwste innovaties –QR codes, Augmented Reality, NFC en andere software- werken we met een aantal van ‘s werelds bekendste retailmerken aan volledig interactieve en meeslepende ervaringen die met TV in a Card te beleven zijn.

TV in a Card is als eerste ontstaan in Dubai en Engeland. Op dit moment heeft TV in a Card een aantal partners op internationaal niveau waaronder TV in a Card Amerika en TV in a Card Nederland als onderdeel van Zoom producties. www.zoomproducties.nl Ons doel is om onze klanten te helpen hun merk op een unieke manier onder de aandacht te brengen bij hun doelgroep.
www.zoomproducties.nl

Ons doel is om onze klanten te helpen hun merk op een unieke manier onder de aandacht te brengen bij hun doelgroep.

 

Milieu en kwaliteit

  • De onderdelen van TV in a Card zijn internationaal geproduceerd en geassembleerd in China. De producten worden afgewerkt op onze locale kantoren. Het totaal afgewerkte product wordt aan u geleverd. Al onze onderdelen zijn recyclebaar en kunnen terug worden gebracht bij ons kantoor. TV in a Card voldoet aan de CE-richtlijnen en RoHS-normen.